Anmäl dig nu!

Vår mycket uppskattade föreläsningsserie kommer efter pandemi-uppehåll äntligen tillbaka hösten 2022. Inom kort släpper vi alla föreläsare och datum.

Här nedan kan du se ett urval av våra omtyckta föreläsare som gästat oss genom åren.

Har du frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss på info@forebild.se. Du anmäler dig genom formuläret nedan. 

Läs mer om utbildningen här.

”Jag har växt genom alla möten och fått ökat självförtroende i mitt ledarskap”

Paul Übelacker

Paul Übelacker är ledarskapscoach fd elithandbollseplare och föreläser om inspirerande ledarskap. Ställ frågan lite oftare – vad skulle du demonstrera för, allt för att enkelt lära känna din chef, dina medarbetare och dig själv lite bättre.  Hur inspirerar du och motiverar ditt team på bästa sätt?

Kristina Jarring Lilja

”Förtroende. Ditt viktigaste kapital som ledare.” Utan förtroende fungerar inte en organisation. Är förtroendet lågt frodas misstro och rädsla när man inte vågar lita på varandra, man kommer helt enkelt inte framåt. När förtroendet är högt känner medarbetarna sig trygga, de trivs och de presterar, resultat skapas.

Ewa-Gun Westford 

Annica Gilbertsson

Postiv energi tar dig med större kraft mot dina mål säger Annica Gilbertsson grundare av EnergyManagement. Men hur balanserar vi mellan energitjuvar och energikällor i vardagens alla måsten och hur skapar vi bättre balans i livet och yrkeslivet?

Chris Schenlear

Chris Schenlear har många års erfarenhet av ledarskap från både fria kulturlivet, stat och kommun. Hennes ledord inom ledarskap är ”fantasi och empati”. De bästa medarbetarna är de som tror på sig själva och vågar vara sig själva. 

Kvällen startar med en berättelse om hennes bakgrund och erfarenhet och går sedan över i ett samtal om ledarskap roller och förväntningar. Vad har du själv för bilder av att vara chef och vad är det att vara ledare?

Foto: Andreas Paulsson

Terese Gunnarsdotter Bergström

Föreläser med fokus på kommunikation. Terése har lång erfarenhet från grafisk produktion och kommunikation för både tryckt och digitalt media. Vi pratar om vad kommunikation egentligen är, vad och när man ska kommunicera och hur man tar fram sin målgrupp och sitt budskap för att träffa rätt!

Marco Vega 

Marco utmanar och inspirerar med de fördomar och etiketter vi så ofta sätter både på oss själv och andra.  

Anne Säfström Lanner

Anne Säfström Lanner för HR-chefen som brinner för ledarskap och som ständigt jobbar för att utmanas och växa som människa. Vilka förebilder behöver framtidens arbetsgivare ha? Vad är skillnaden på en chef och ledare och hur förbereder man sig för att bestiga berg man tidigare bara vågat drömma om?

Magnus Björn-Bentzen

Polisen som ser humorn som sitt främsta vapen om vikten av att vara en förebild i sociala medier. 

En utbildning som inspirerar och engagerar.

 

”Det var en grym sammanhållning i gruppen, fantastiska ledare och föreläsare som inspirerade mig”

Anmäl dig till Gå Före!

GÅ FÖRE! är en ledarskapsutbildning för dig som är ung och leder andra unga och/eller barn. Utbildningen vänder sig till ledare i åldrarna 18-30 år som är engagerad i en förening eller på ett företag med bas i Skåne. Du kanske är fotbollstränare eller styrelseledamot i en scoutförening? Kanske har du fått din första chefsroll och vill utveckla ditt personliga ledarskap? Kanske är du aktiv i en barnrättsorganisation eller allmänt nyfiken på ledarskapsfrågor? Vi har också ett antal platser för icke föreningsaktiva personer!

Syftet är att stärka det personliga ledarskapet för såväl livet som för yrkeslivet och vår förhoppning är att det du som ledare lär dig kommer hela din förening eller organisation till gagn. Föreläsningar varvas med diskussioner och övningar. Efter utbildningen får du som deltagare ett intyg som specificerar de olika momenten. Vi släpper snart datumet för nästa Gå före! hösten 2022 – varmt välkommen med din anmälan!