Vi strukturerar om och planerar framtid!

Du kan alltid anmäla ditt intresse till oss – som föreläsare men framför allt som deltagare. Utbildningen riktar sig till dig mellan 18 och 30 år och intresserad av ledarskap. Kanske är du redan ledare i en förening eller i ditt jobb och vill ha fler verktyg i din låda – anmäl dig och njut av 10 föreläsningar, härliga samtal och god mat. Inga krav förutom att du är du och vill vara med. Inga uppgifter mellan föreläsningarna eller andra krav.

Vill du veta mer om Gå Före eller om Förebild så tveka inte höra av dig på  stefan@forebild.se.

Läs mer om utbildningen här.

Nedan ser du föreläsarna i vår senaste föreläsningsserie som inspiration och överblick över de ämnen vi brukar ha med.

”Jag har växt genom alla möten och fått ökat självförtroende i mitt ledarskap”

Emme Adébo

Verksamhetsutvecklare inom Skånes handbollsförbund, om vikten av att leva och lära efter det transformella ledarskapet.

Tryggve Balldin

Socionom, legitimerad psykoterapeut, handledare inom psykoterapi om kommunikation och mellanmänskliga relationer.

Annica Gilbertsson

Grundare av Energy Management om energikällor och tjuvar, workshop med inventering av det egna energiflödet.

 

Terése Gunnarsdotter Bergström

Strategisk kommunikatör och marknadsansvarig med lång erfarenhet från internationellt näringsliv om kommunkation.

Stefan Svensson

Evenemangsutvecklare, företagare och verksamhetsspecialist i regionen  – om livets toppar och dalar, om val, mod och självledarskap i tider av förändring.

Lars Wetterberg

Fd HR chef på Alfa Laval, styrelseledamot och utbildare inom ledarskap om skillnader mellan ledarskap och chefskap. Personliga driv och motivationskrafter. Kulturella skillnader och likheter, mångfaldens kraft. 

Anne Säfström Lanner 

Vice president global HR, Hansa Biopharma, ledarskap ur HR chefens perspektiv och varför alla bör ha en hit men inte längre skylt

Anna Käll

Hotelldirektör Grand Hotel med lång erfarenhet från internationell besöksnäringen om värdskap och vikten att se människan.

Kristina Jarring Lilja

Förtroendekapitalist, författare, styrelseproffs om förtroenderikt ledarskap 

 

En utbildning som inspirerar och engagerar.

 

”Det var en grym sammanhållning i gruppen, fantastiska ledare och föreläsare som inspirerade mig”

Intresseanmälan!

GÅ FÖRE! är en ledarskapsutbildning för dig som är ung och leder andra unga och/eller barn. Utbildningen vänder sig till ledare i åldrarna 18-30 år som är engagerad i en förening eller på ett företag med bas i Skåne. Du kanske är fotbollstränare eller styrelseledamot i en scoutförening? Kanske har du fått din första chefsroll och vill utveckla ditt personliga ledarskap? Kanske är du aktiv i en barnrättsorganisation eller allmänt nyfiken på ledarskapsfrågor? Vi har också ett antal platser för icke föreningsaktiva personer!

Syftet är att stärka det personliga ledarskapet för såväl livet som för yrkeslivet och vår förhoppning är att det du som ledare lär dig kommer hela din förening eller organisation till gagn. Föreläsningar varvas med diskussioner och övningar. Efter utbildningen får du som deltagare ett intyg som specificerar de olika momenten.